Workshops / Vrijgezellenfeest

Workshops Make-Up

Basis Make-Up (3 u) – 35€ pp
Twijfel je vaak over het aanbrengen van jouw make-up? Stap voor stap tonen we je hoe je een basis make-up kan aanbrengen en welke kleuren jou het beste staan.
Reinigen / Primer / Foundation check / Concealer / Poeder / Blush / Lippen / Basis oogschaduw.

Avond Make-Up ( 3 u) – 35€ pp
Voorkennis basis make-up vereist. Hier gaan we een stapje verder en verdiepen ons in contouring, lippotlood, wenkbrauwen, eyeliner en het creëren van smokey eyes.

Smokey-eyes en Eyeliner (3u) – 35€ pp
Voorkennis basis oogschaduw vereist.
Creëren van een opvallende look mbv een eyeliner. Leren aanbrengen van een mooie Smokey-Eyes.

Toilettas Recycle  (toilettas 3 u) – 35€ pp
Puilt jou  ook uit van ongebruikte make-up en heb je geen idee wat je er allemaal mee kunt? Of heb je make-up waarvan je eigenlijk niet weet of het wel de juiste kleuren zijn? Daar brengen we verandering in. We gaan gezamenlijk de make-up producten doornemen en gaan aan het werk om een perfecte look te creëren.

 

Workshop Kleur

Kleuranalyse (2 u) – 35€ pp
Herfst, winter, lente of zomer. Welk kleurtype ben jij? Na een kleuranalyse is het overduidelijk welke kleuren je het beste staan en welke kleuren je dient te vermijden. Shoppen wordt nadien een kinderspel. Bij de analyse wordt gekeken naar persoonlijkheid, huidkleur, kleur van de ogen, keuze van kledij, accessoires en make-up.

Vrijgezellenfeest / Ladiesnight

In de kijker (3,5 u) – 60€ pp
Een verjaardag van een collega, vriendin, een vrijgezellenfeestje of je wil iemand in de bloemetjes zetten met een leuke make-over? In deze workshop wordt het feestvarken in de kijker gezet door een opvallende make-up en opsteekkapsel. Daarnaast worden de basis technieken van een basis make-up aangeleerd aan de hele groep.

Kleuranalyse voor iedereen (3,5u) – 80€ pp
In deze workshop krijgt iedereen een kleuranalyse,  een kleurpaspoort en kleuradvies mee naar huis. Het feestvarken wordt extra in de watten gelegd met een bijpassende dag of avond make-up.

Iedereen in de kijker ( 3-4 u) – 80€ pp
Hier staat iedereen in de kijker! Iedereen krijgt een opsteekkapsel aangemeten en kan met een opvallende make-up de avond invliegen! Enkel Make-up of enkel het haar is ook mogelijk. Ideaal voor een ladiesnight of een vrijgezellenfeest.

 

N.B.:

  • Alle materialen worden door PinkOrange voorzien op een door de klant gekozen locatie.
  • Minimum aantal personen = 5 personen, indien minder prijs op aanvraag.
  • Een glaasje cava of cider kan door ons, mits bijdrage van 5€ pp, worden voorzien.
  • Verplaatsingsvergoeding inbegrepen tot 25km heen en terug, indien meer zal aan 0.30€/ km gerekend worden.